-30%
0
0
1
107
dk
basix.dk


”Den bedste skolekoncert nogensinde!”
Citat fra adskillige elever og lærere i Norden

Få skolekoncerter med Basix gratis eller billigt.


Forestil dig at få 2 sublime skolekoncerter med en af de mest erfarne og dygtige grupper indenfor området - og samtidig en af de mest roste og professionelle vokalpopgrupper i Europa - helt gratis!

Det lyder for utroligt til at være sandt, men med lidt snilde kan det lade sig gøre!

Sådan kan det lade sig gøre

Ved at lave 2 skolekoncerter samme dag, enten på samme skole eller ved at lave samarbejde med en anden skole, efterskole eller et gymnasium i nærheden, kan I halvere prisen på skolekoncerten. Ved ydermere at lave en aftenkoncert på én af skolerne kan I bringe prisen yderligere ned, og er I dygtige at samle 225 publikummer til aftenkoncerten - ja, så er jeres skolekoncerter GRATIS!

Læs mere og se cases i pdfen der kan downloades øverst i højre side.

Indhold i skolekoncerten

Basix har lavet mere end 600 skole-koncerter i deres karriere. Gruppens koncept er gennemtjekket og velafprøvet til mindste detalje, og erfaringerne fra de mange skolekoncerter har givet en ballast, som gør Basix i stand til at lave gribende, inspirerende, lærerige, sjove og hamrende musikalske skolekoncerter for elever i alle aldre - lige fra 1. klasse til gymnasieelever. Selv på udfordrede skoler med ‘svære’ elevgrupper har Basix en evne til at få alle med.

Skolekoncerten er et sammenhængende pædagogisk forløb med masser af musik og masser af publikumsdeltagelse.

Kontakt Anders på prod@basix.dk eller på mobilnr: 23 960 961 og få en snak om, hvordan vi kan få Basix til jeres skole.

 


 
Download pdf for yderligere information.


Udtalelser:

"Det var vidunderligt! Man får virkelig lyst til enten at synge med, danse med eller bare rokke med til musikken! Det er sådan noget der rammer alle følelser, især de glade. Og man bliver i stor stil stolt af at være dansker, når et dansk band kan lave så fantastisk og prof. musik!"

Signe, elev

"Hey Basix, jeres koncert på Lynge Skole var simpelthen fantastisk.
Man tror i starten at vi igen skal se en kedelig koncert på skolen, men jeres var klart den bedste af alle vi har hørt :P
Virkelig fedt!"

elev, fra gæstebogen

“Vi har vært på flere forestillinger gjennom denne kultursekken som fylket vårt er ansvarlig for, og Basix’ forestilling var den definitivt beste.”

Eva Leergaard, ass rektor
Rauma Videregående Skole

“Flere elever gikk på 2 skolekonserter og møtte også opp på kveldskonserten.

Dette er ikke vanlig blandt våre elever!! Jeg vil anbefale denne konserten på det varmeste til alle videregående skoler. “

Lærer, Molde Videregående Skole

★★★★★
”Hver og en av sangerne i Basix imponerte med unike evner til å formidle og sterke vokalprestasjoner. Med ”glimt i øyet” skapte de en atmosfære der workshop-deltagerne turte å by på seg selv og tilbakemeldingene etter kurset var udelt positive.Dette frister til gjentagelse og anbefales på det varmeste! ”

Helén Flø
Workshop- og konsertarrangør
 

“Vi anbefaler alle skoler å få besøk av de sjarmerende danskene. Det er en opplevelse man sent vil glemme!”

2 elever, Molde Videregående Skole

“Vi har fått mange gode opplevelser gjennom kulturnisten, men Basix er, etter min mening, tilbudet av høyest kvalitet.”

Oskar Skulstad,
Avd.leder
Fagerlia Videregående Skole